Geen categorie · Review

Review: Glow Morning Routine – Laurentine Van Landeghem (NL)

In November 2020 woonde ik de webinar van Laurentine Van Landeghem bij over haar Glow Morning Routine. Ik was toen zwaar onder de indruk en heel benieuwd om de routine zelf uit te proberen. In December ging dan ook het e-book van de Glow Morning Routine in verkoop.

Waar gaat het ebook over?

“Vroeg opstaan en iets doen met de tijd die ik creëer heeft echt mijn leven veranderd. Er zit ongelooflijk veel kracht in de dag juist beginnen.

In het E-book leer je om de ochtend te gebruiken in jouw voordeel. Je leert tips & tricks om uit bed te geraken, je bad habits te doorbreken en voluit voor jezelf te kiezen. Want dat verdien jij!

Hierna kom jij niet meer uit je bed omdat het moet, maar omdat je wìl!”

Wat vond ik van het e-book en de routine?

Dit e-book en de Glow Morning Routine gaven me zoveel inspiratie! Na het zien van het webinar in November vloog ik er direct in. Ik begon met elke ochtend een uurtje vroeger op te staan en overliep alle stappen van de routine. Deze stappen zijn bijvoorbeeld meditatie, yoga, journaling en lezen (!!!). De eerste week ging dit heel goed, maar helaas viel ik terug in mijn oude gewoontes daarna. Ook al deed het vroeg opstaan en echt tijd nemen voor mezelf zo’n goed!

Toen in December het e-book uitkwam, besloot ik om deze aan te kopen zodat ik door het lezen terug aan motivatie zou komen om het opnieuw te proberen. Ik wou dit heel graag, maar had toch weer dat extra duwtje in de rug nodig. Nu ik het e-book heb kan ik regelmatig terugvallen hierop en informatie over bepaalde stappen opnieuw lezen. Dit helpt me enorm! Sinds december ben ik dan ook weer rustig aan opnieuw begonnen, deze keer met een kortere versie van de routine (stapje per stapje!). In de ochtend lees ik sowieso en ik probeer ook tijd te maken om te journalen. Ook meditatie is een dagelijkse routine geworden.

Als je meer voor jezelf uit je dag wilt halen, raad ik dit e-book en deze routine enorm aan. Zelfs doorheen de pagina’s kan je Laurentine’s enthousiasme voelen en dat werkt aanstekelijk! In dit e-book investeren is investeren in jezelf!

Je kan het e-book hier aankopen. Met mijn code JOYCE10 krijg je 10% korting op het e-book. Bij het gebruik van deze affiliatie code ontvang ik een klein bedrag, dit kost jou niets extra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s