Geen categorie · Varia

Wat wil ik lezen de komende tijd?

Na mijn verjaardag op 12 april, heb ik weer heel wat boeken bijgekregen bij de enorme TBR stapel die ik al had liggen. Ik ben dus helemaal klaar om erin te vliegen en zoveel mogelijk boeken uit te lezen, zodat mijn TBR nog verder inkrimpt!

Momenteel lees ik Little Women van Louisa May Alcott voor de book club van Spill the Books Book Club en A Thousand Pieces Of You van Claudia Gray.

De volgende boeken op mijn planning zijn:

  • Vraag me nog eens – Mary Beth Keane
  • Een klein leven – Hanya Yanagihara
  • Als de nacht eindigt – Laura Diane
  • Layoverland – Gabby Noone

Vraag me nog eens van Mary Beth Keane zag ik al heel veel voorbij komen op instagram, maar dan de Engelse versie Ask again yes. Ook hier las ik veel goeds over, en toen ik zag dat ik deze kon afhalen in de bibliotheek heb ik geen seconde getwijfeld. Ik hoop dat ik snel in dit boek kan starten!

Als laatste wil ik het toch wel dikke boek Een klein leven van Hanya Yanagihara lezen. Ook hier heb ik al veel lovende woorden over gelezen, en ik ben heel benieuwd wat ik er zelf van ga vinden. Het is toch wel een dik boek (750 pagina’s), dus ik hoop dat ik er een beetje door ga komen.

Als de nacht eindigt van Laura Diane is een boek waar ik oprecht al heel lang naar uitkijk om te lezen. Het boek ligt dan ook al sinds januari klaar om gelezen te worden. Ik hoop hier snel tijd voor vrij te maken!

Layoverland van Gabby Noone heb ik pas ontvangen. De beschrijving van dit boek lijkt een beetje op het concept van The Good Place. Aangezien The Good Place één van mijn favoriete series is, ben ik dus heel benieuwd of ik dit boek even goed ga vinden.

In mijn wrap up post van april en/of mei zullen jullie zien of ik het heb weten te volbrengen om deze boeken te lezen! In mei is er ook de #28birthdayreadathon van lindsay.leest, dus ik vrees ervoor dat ik bovenstaande boeken zal uitlezen in mei, maar ik ga het toch proberen!

Welke boeken zijn jullie van plan om te lezen? Laat het me weten in de comments!

2 thoughts on “Wat wil ik lezen de komende tijd?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s